لوگو وبسایت دکتر فرهاد موسی زاده
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

علت کوچک شدن پروتز سینه بعد از کاشت

علت-کوچک-شدن-پروتز-سینه-بعد-از-کاشت-min
0
(0)

پروتز سینه یکی از متداول‌ترین روش‌های زیبایی است که باعث بزرگ شدن و ظاهر زیبای سینه‌ها می‌شود. این روش برای خانم‌هایی که به دلایل مختلف مانند سرطان پستان، سینه‌های خود را از دست داده‌اند یا خانم‌هایی که سینه‌های کوچکی دارند، به کار می‌رود. یکی از مشکل‌هایی که برای برخی از خانم‌ها ایجاد می‌شود، کوچک شدن پروتز سینه، مدتی بعد از انجام عمل کاشت آن است. در این مقاله قصد داریم توضیحات جامعی در مورد این مشکل ارائه دهیم.

علت-کوچک-شدن-پروتز-سینه-بعد-از-کاشت-min

در ادامه درباره علت کوچک شدن پروتز سینه خواهید خواند:

ممکن است بیمار تا مدتی بعد از کاشت پروتز احساس کند سینه‌هایش فرم طبیعی ندارد و پروتز بیش از اندازه سفت است و بالا قرار گرفته! حتی ممکن است پروتز باعث ایجاد التهاب، تورم و سفت شدن عضلات نیز بشود. ممکن است بعد از کاشت پروتز احساس کنید پستان فرم برآمده خود را از دست داده و صاف شده است. برخی از افراد نیز احساس کوچک شدن پروتز سینه را چند روز بعد از کاشت تجربه می‌کنند. در این مرحله مشکل بخاطر انقباض عضلات و واکنش بدن به ایمپلنت است و بعد از مدتی از بین می‌رود.

پروتزها بعد از مدتی با بافت بدن سازگار می‌شوند و سینه‌ها فرم طبیعی پیدا می‌کنند. البته مدت زمان این موضوع در افراد مختلف متفاوت است. به طور معمول این روند ۳ تا ۶ ماه طول می‌کشد. همچنین به اندازه پروتز نیز بستگی دارد. پروتزهای بزرگ‌تر دیرتر و پروتزهای کوچک‌تر زودتر با بدن سازگار می‌شوند.

علت کوچک شدن پروتز سینه بعد از کاشت چیست؟

پروتزها بافت جدیدی هستند که وارد بدن می‌شوند. به همین دلیل بدن ممکن است واکنش‌های مختلفی نسبت به آن نشان دهند. البته پروتزهای جدید ضد حساسیت هستند و معمولا واکنش‌های التهابی و حساسیتی ایجاد نمی‌کنند. تنها نکته‌ای که باعث نگرانی خانم‌ها می‌شود، کوچک شدن پروتز سینه یا عدم ثبات در اندازه آن است. اکثر افراد تا پیش از سازگاری بدن و پروتز، اثری از تغییر در اندازه سینه‌ها را مشاهده نمی‌کنند. اثر عمل انجام شده به مرور زمان مشخص می‌شود و بعد از مدتی سایز سینه به اندازه دلخواه می‌رسد.

اگر پیش از انجام کار با جراح خود مشورت کرده‌ باشید و اندازه دلخواهتان را برای او توضیح داده باشید، دیگر نیازی نیست نگران کوچک شدن پروتز سینه یا نداشتن فرم دلخواه خود در هفته‌های اول بعد از  عمل جراحی کاشت پروتز باشید.

سایر علت‌های کوچک شدن پروتز سینه

در برخی موارد ممکن است برای پروتز موجود در سینه مشکلی ایجاد شود. به عنوان مثال در اثر ضربه احتمال پارگی پروتز پستان یا آسیب دیدن آن وجود دارد. همچنین ممکن است با گذشت زمان زیاد از کاشت پروتز، بافت آن دچار تغییر شده باشد (البته در صورت استفاده از محصول باکیفیت احتمالا از این نظر مشکلی نخواهید داشت).

بنابراین اگر پروتزهای موجود در سینه شما بعد از طی شدن دوران نقاهت به صورت کامل، دچار مشکلاتی چون کوچک شدن پروتز سینه، تغییر فرم، درد و… شد، حتما لازم است با پزشک متخصص در این زمینه مشورت کنید. در این صورت لازم است تست‌هایی چون MRI یا سونوگرافی انجام دهید تا از سالم ماندن پروتزها اطمینان حاصل کنید. البته در صورتی که پروتز آسیب دیده باشد، جای نگرانی نیست. پزشک می‌تواند آن را جایگزین یا خارج کند.

آیا کوچک شدن پروتز سینه به نوع آن بستگی دارد؟

آیا-کوچک-شدن-پروتز-سینه-به-نوع-آن-بستگی-دارد؟-min

همانطور که می‌دانید، پروتزهای مورد استفاده برای سینه دارای انواع مختلفی هستند. پروتزهای سیلیکونی جزء نمونه‌های پرکاربرد به شمار می‌روند. نمونه‌های سالینی نیز مدل دیگری هستند که استفاده می‌شوند. آن‌ها را می‌توان از جوانب مختلف دیگری نیز دسته‌بندی کرد. به عنوان مثال پروتزها در دو نوع اشکی یا گرد تولید می‌شوند. همچنین دارای اندازه‌های مختلفی هستند. برندهای متنوعی در زمینه تولید این محصول فعالیت می‌کنند. اینکه از محصولات تولید شده توسط یک برند معتبر استفاده کنید، اهمیت بسیاری دارد.

ویژگی‌های ایمپلنت کاشته شده، ارتباط چندانی با کوچک شدن پروتز سینه ندارد. چرا که همه آن‌ها در هر نوع و شکلی که باشند یک بافت اضافه در بدن شما به شمار می‌روند. بنابراین باید زمان لازم برای سازگاری آن با بدن سپری شود تا نتایج دلخواه به دست آید. البته نوع پروتز، اندازه و برند آن در سایر جوانب اهمیت بسیاری دارد و حتما باید از بهترین نوع آن استفاده کنید.

تا زمان ایجاد سازگاری پروتز با سینه چه اقداماتی باید انجام دهیم؟

همانطور که گفته شد، کوچک شدن پروتز سینه و قرار گرفتن آن بالاتر از موقعیتی که باید باشد، دو مشکلی هستند که با سازگاری ایمپلنت از بین می‌روند. جالب است بدانید که فرایند سازگاری با نام «افتادگی و نرمی« (drop & fluff) شناخته می‌شود. این اصطلاح بیان می‌کند که بعد از مدتی ایمپلنت‌های سفت و کوچکی که بیش از حد بالا هستند، به موقعیت صحیح و اندازه درست می‌رسند. در طی این مدت لازم است اقداماتی را انجام دهید.

از سوتین‌های حمایتی یا طبی استفاده کنید

از-سوتین_های-حمایتی-یا-طبی-استفاده-کنید-min

پزشک متخصص شما را برای خرید یک سوتین حمایتی راهنمایی می‌کند. این سینه بند باید در طی مدت مشخص شده از سوی پزشک جایگزین سوتین‌های عادی شود. این سوتین باعث می‌شود دیگر احساس ناخوشایندی نداشته باشید. همچنین در بهبود سریع‌تر مشکل کوچک شدن پروتز سینه یا بالا بودن آن را حل کند. این سوتین‌ها باید به مدت دو هفته به صورت شبانه روز بسته شوند.

در کنار استفاده از سوتین، بهتر است از لباس‌های مناسب استفاده کنید. لباس‌های آزادی که بدون نیاز به بلند کردن بازوها یا فشار آوردن به دست‌ها و سینه پوشیده می‌شوند.

در مورد سوتین‌های مخصصوص بعد از عمل ماموپلاستی در مطلب دیگری به طور مفصل صحبت کردیم.

از تحرک شدید بپرهیزید

انجام ورزش‌های سنگین حداقل تا یک ماه بعد از انجام پروتز سینه ممنوع است. به طور کلی حرکات سنگین ممکن است انقباض عضلات را بیشتر کنند و باعث کوچک شدن پروتز سینه شوند. حتی هنگام انجام حرکات ساده‌ای مانند لباس پوشیدن باید مراقب باشید که فشاری به سینه‌ها و عضلات نزدیک به آن‌ها وارد نشود. به همین دلیل است که پوشیدن لباس گشاد و ترجیحا جلو باز توصیه می‌شود.

دستورات پزشک را انجام دهید

پزشک کارهایی که بعد از کاشت باید انجام شود را برای شما بیان می‌کند. ممکن است نیاز به استفاده از کرم‌ها یا ژل‌های خاصی داشته باشید. حتی ممکن است متدهای ماساژ سینه را به شما آموزش دهد. رعایت تمام دستورات پزشک متخصص سینه به پیشگیری از کوچک شدن سینه یا فرم نادرست آن در دوران نقاهت کمک می‌کند.

سبک-زندگی-سالمی-در-پیش-بگیرید-min

سبک زندگی سالمی در پیش بگیرید

به یاد داشته باشید که حتی بعد از طی شدن دوران نقاهت نیز احتمال کوچک شدن پروتز سینه در صورت آسیب رسیدن به آن وجود دارد. بنابراین باید سبک زندگی سالمی داشته باشید. جالب است بدانید که تغذیه سالم و دوری از مصرف دخانیات و الکل می‌تواند در بهبود نتایج به دست آمده موثر باشد. چرا که این کارها باعث تقویت بافت عضلات اطراف سینه می‌شوند.

بعد از طی شدن دوران نقاهت نیز لازم است از سوتین‌های باکیفیت و با اندازه مناسب استفاده کنید. هنگام انجام حرکات ورزشی حتما سوتین‌های مخصوص ورزش بپوشید.

جمع بندی

در این مقاله به بررسی مشکل کوچک شدن پروتز سینه پرداختیم. این مشکل جدی نیست و روش حل آن بستگی به علت ایجاد دارد. همانطور که گفته شد، بعد از کاشت پروتز، مشکل خودبخود حل می‌شود. اما در صورتی که مدت‌ها بعد این اتفاق رخ دهد، باید اقدامات لازم برای فهمیدن علت و درمان آن را انجام داد.

دکتر فرهاد موسی زاده به عنوان یکی از بهترین متخصصین و جراحان پستان در تهران با تجربه سالها جراحی های متنوع سینه در زمینه اقدامات درمانی و زیبایی سینه‌ها می‌توانند بهترین راهنما برای شما باشند. برای رزرو نوبت یا دریافت مشاوره می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی موجود در سایت اقدام کنید.

برای مشاوره با دکتر فرهاد موسی زاده کافیست از طریق صفحه نوبت دهی ما اقدام نمایید. دکتر فرهاد موسی زاده فوق تخصص سرطان سینه در تهران است و شما می‌توانید از مشاوره حضوری با ایشان بهره مند شوید.

برای دانلود این مقاله اینجا کلیک کنید.

منابع:

faschingmd.com

scottsdalecenterforplasticsurgery.com

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیاز دادن به پست روی ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز ها 0 / 5. تعداد امتیازات: 0

هیج امتیازی ثبت نشده!اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن همراه *

پیمایش به بالا

بازسازی پستان به طور معمول همزمان با برداشتن پستان یا پس از آن و یا در آینده انجام می‌شود. راه‌‌‌‌‌‌‌های بسیاری برای بازسازی پستان وجود دارد که می تواند شامل کاشت (ایمپلنت)، ترمیم با برداشتن بافت از دیگر قسمت های بدن جهت جراحی بازسازی پستان استفاده کند. نوع بازسازی بستگی به سن، مشخصات بدن و نوع جراحی‌‌‌‌‌‌‌ دارد. بازسازی پستان با تکنیک های جراحی پلاستیک بیشماری قابل انجام است که ایجاد پستان به نسبت طبیعی از نظر شکل ، ظاهر و سایز بدنبال برداشتن پستان منجر می شود.

تصمیم گیری برای انتخاب هر روش درمانی بر اساس نوع سرطان، گزارش آسیب شناسی، سن، وضعیت سلامت عمومی انجام خواهد شد. عوامل زیستی و رفتاری سرطان پستان، بر درمان موثر است. بعضی از تومورها کوچک هستند ولی به سرعت رشد می‌کنند در صورتی که برخی دیگر بزرگ بوده و رشد کندی دارند. کلینیک دکتر فرهاد موسی زاده به منظور انتخاب طرح درمانی مناسب عواملی را در نظر می گیرد که شامل مرحله و درجه تومور، وضعیت تومور از نظر گیرنده های هورمون، سن بیمار و سلامت عمومی، وضعیت یائسگی، ظهور جهش ژنی در سرطان پستان ارثی (BRCA1 یا BRCA2)

پس از انجام جراحی برنامه درمانی شامل ارزیابی کیفیت زندگی، وضعیت روحی، سلامت جنسی، خستگی، لنف‌ ادم و مدیریت وزن، بررسی در مورد شرایط باروری فرد و در صورت لزوم همراه با مشاوره های لازم در مرکز درمانی، بررسی و مباحثه در ارتباط با اثرات جانبی در حین سرطان پستان شامل علائم یائسگی، سلامت استخوان ها و اختلالات هورمونی، تعیین ریسک فاکتور های ابتلا به بیماری های قلبی -عروقی، ارزیابی برای احتمال بروز سرطان پستان دگربار و یا سرطان‌های جدید دیگر، انجام یک معاینه کامل فیزیکی و تاکید به ادامه مصرف داروهای تجویز شده دراز مدت، می باشد.

در کلینیک فوق تخصصی بیماری های پستان دکتر فرهاد موسی زاده، ماموگرافی غیر طبیعی و توده های جدید و یا مشکوک، تشخیص جدید سرطان پستان، ارزیابی خطر ابتلا به سرطان پستان و سابقه خانوادگی سرطان پستان، بیماری های غیر سرطانی پستان از جمله آتیپیک، داکتال یا هیپرپلازی لوبولار و سرطان های لوبولار درجا و دیگر مشکلات پستان مانند تغییرات در پوست پستان، ترشح از نوک پستان، عفونت و درد پستان، بزرگ شدن سینه ها و یا توده جدید در مردان و … ارزیابی و تشخیص داده شده و بر اساس پلن درمانی برنامه ریزی شده درمان می گردد.