لوگو وبسایت دکتر فرهاد موسی زاده
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

لیزر زیر بغل و سرطان سینه

لیزر-زیر-بغل-و-سرطان-سینه
3.6
(14)

امروزه برای راحت شدن از موهای زائد زیر بغل و نواحی پستان از روش لیرز استفاده می‌ شود. استفاده از لیزر موثرترین و مطمئن ترین روش جهت حذف دائمی موهای زائد می‌ باشد. از آنجایی که اکثر روش‌ های زیباسازی و درمانی، هر میزان هم ایمن و کم تهاجم باشند، استفاده از آن ها عوارضی نیز با خود بدنبال خواهد داشت. در این مقاله به بررسی عوارض لیزر موهای زائد نواحی زیر بغل و پستان  و ارتباط آن با سرطان پستان خواهیم پرداخت.

در ادامه درباره لیزر زیر بغل و سرطان سینه خواهید خواند:

آیا لیزر زیر بغل و نواحی پستان باعث افزایش احتمال سرطان پستان می‌ شود؟

ارتباط لیزر با سرطان پستان

برای بیشتر افراد، لیزر موهای زائد روشی قابل اطمینان برای حذف موها در مکان های ناخواسته به طور دائمی یا به مدت طولانی است. اکثر این افراد از این موضوع اطلاع دارند که لیزر موهای زائد قابل تحمل و بی خطر است. با این حال ممکن است برای بعضی از افراد در استفاده از این روش عوارض جانبی مشاهده گردد یکی از نگرانی ها ارتباط سرطان و انجام لیزر است. برخی نگران سرطان زا بودن لیزر موهای زائد هستند و برخی بعد  از درمان سرطان سینه و سرطان های دیگر در استفاده از لیزر مردد هستند به گفته دکتر موسی زاده جراح و متخصص سینه پس از شکست سرطان پستان، بیماران وارد مرحله ای می گردند که حتی در بسیاری از امور روزمره مانند استفاده از وسایل آرایشی بهداشتی مردد می گردند و نیاز به مشاوره دارند. برای مطالعه دلنوشته بیمارانی که سرطان را شکست داده اند می توانید به بخش یک مبارز یک قهرمان سایت و یا اینستاگرام دکتر موسی زاده مراجعه نمایید. علاوه بر این حساسیت های موضعی به لیزر نیز وجود دارد در این مواقع یک متخصص پوست می تواند پیش از انجام این عمل در بخش دیگری از پوست، بازخورد واکنش استفاده از لیزر را در ناحیه مورد نظر آزمایش کند. از این رو کسانی که به دنبال لیزر موهای زائد هستند باید توجه داشته باشند که از یک متخصص واجد شرایط استفاده کنند.

روش کار لیزر جهت حذف موهای زائد نواحی زیر بغل و پستان

نحوه کار لیزر موهای زائد

در این روش یک پزشک توسط یک پرتو نور متمرکز (لیزر) موهای زائد زیر بغل  را  از بین می روند. لیزر موهای زائد نوری (انرژی جهت حذف موهای زائد) ساطع می کند که بوسیله  رنگدانه (ملانین) موجود در مو جذب می شود. انرژی که بصورت نور از لیزر منتشر شده به گرما تبدیل شده و به کیسه های لوله ای شکل موجود در ریشه های پوست که منجر به رشد مو می شوند آسیب می رساند  با این مکانیسم باید در نظر داشت اشتباه نادرست یا دستگاه نامناسب می تواند موجب آسیب سلول های دیگر بافت های بدن شود این به معنی ایجاد سرطان نیست اما سرطان های مختلف مانند سرطان سینه نیز در اثر یک اختلال در عملکرد سلولی و تکثیر DNA ایجاد می شوند پس انجام صحیح لیزر و پرهیز از آسیب رساندن به بافت ها مهم است.

اقدامات لازم قبل از عمل لیزر موهای زائد زیر بغل و نواحی پستان

  1. مشورت کردن با پزشک تا تعیین شود که آیا این گزینه درمانی برای شما مناسب می باشد یا خیر.
  2. بررسی سابقه پزشکی از جمله سابقه اختلالات پوستی یا زخم، بررسی پروسه درمانی بیماران دچار کنسر برست و تداخلات دارویی مانند مصرف داروهای ضد التهاب و یا آسپیرین و یا  شیمی درمانی آن ها با لیزر

آیا لیزر موهای زائد زیر بغل و ناحیه پستان دردناک است؟

پوست آسیب دیده ممکن است پس از چند روز بعد از عمل، شبیه به آفتاب سوختگی قرمز شود ولی جای نگرانی ندارد چرا که این عمل معمولا دردناک نمی باشد.

لیزر موهای زائد

آیا از لیزر موی زائد باید بترسیم؟ | دو افسانه در مورد استفاده از لیزر موهای زائد

دو افسانه بی اساس در مورد لیزر موهای زائد در نواحی زیر بغل  وجود دارد که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

 

افسانه لیزری شماره یک: آیا لیزر زیر بغل و نواحی پستان باعث افزایش احتمال سرطان پستان می‌ شود؟

این افسانه که عمل لیزر موهای زائد منجر به سرطان پستان می شود بی اساس است. لیزرها بطور خاص جهت نفوذ به سلول های پوست و برخورد به فولیکول های مو در اعماق پوست طراحی شده اند. این لیزرها تابش و طول موج کمی دارند از این رو برای سلول های  نواحی تناسلی برای بانوان  مضر نمی باشند. تاکنون هیچ مدرکی وجود ندارد که اثبات کند لیزر موهای زائد سبب سرطان پستان یا سرطان پوست می شود، اما همانطور که اشاره شد افرادی که سابقه سرطان پستان داشته اند و یا در حال درمان این بیماری هستند از جهت تحریک بافت و مصرف داروهای خاص، قبل از انجام لیزر با پزشک مشورت نمایند.

دکتر موسی زاده جراح پستان: با توجه به اینکه عمق نفوذ لیزر زیاد نمی باشد از این رو معمولا اثری بر روی نسج پستان نمی تواند بگذارد.

در مورد احتمال سرطان زا بودن لیزر موهای زائد اطراف سینه و پستان باید گفت: باتوجه به اینکه عمق نفوذ لیزرها پایین است تا به امروز هیچ آزمایشی صورت نگرفته است که اثبات کند ارتباطی بین عمل لیزر موهای زائد و بیماری های پستان که منجر به سرطان پستان شود وجود دارد.

در ادامه این جراح و متخصص سرطان سینه در مورد اصلاح موهای زیر بغل و احتمال تحرک غده های زیربغل که منجر به سرطان پستان می شود افزود: در مواقعی که لیزر موهای زائد، اپیلاسیون و روش های مشابه آن به شکل غیربهداشتی انجام شود احتمال عفونت ناحیه پوست زیر بغل را افزایش می دهد.

وی در پایان تاکید داشت: بزرگ شدن غده های لنفاوی در اثر عفونت در ناحیه پوست زیر بغل صورت می گیرد که امکان دارد این ذهنیت را ایجاد کند که بیماری در پستان وجود دارد از این رو تشخیص پزشک را با مشکل مواجه می کند ولی خود این مشکل سبب ایجاد سرطان نمی شود.

افسانه لیزری شماره دو: آیا لیزر موهای زائد باعث ناباوری می شود؟

باز هم هیچ مدرکی وجود ندارد که لیزر موهای زائد سبب ناباوری شود چراکه این لیزرها تنها به پوست نفوذ کرده و بدلیل انرژی پایین به اندام دیگر نمی رسند و اثری بر آن ها ندارند. جالب است بدانید که این لیزرها حتی برای ناحیه های حساس از قبیل کشاله ران نیز مضر نمی باشد.

کلام آخر

افرادی که  نگران سرطان سینه و عوارض لیزر در بیماری های پستان و عفونت های پستانی هستند باید قبل از انجام این عمل با یک متخصص پستان مشورت نمایند.

در پستان بانوان معمولا توده‌های خوش خیم پستان و توده های بد خیم پستان به وجود می‌آیند که هیچکدام از آن ها به صورت بالقوه نمی‌توانند سرطانی باشند. در این شرایط پزشک بعد از معاینه دقیق نسبت به شرایط بیمار آزمایشاتی را تجویز می‌کند و در صورتی که سرطان در وی تشخیص داده شود، درمان سرطان پستان آغاز می‌شود.

برای مشاوره با دکتر فرهاد موسی زاده کافیست از طریق صفحه نوبت دهی ما اقدام نمایید. دکتر فرهاد موسی زاده فوق تخصص سرطان سینه در تهران است و شما می‌توانید از مشاوره حضوری با ایشان بهره مند شوید.

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیاز دادن به پست روی ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز ها 3.6 / 5. تعداد امتیازات: 14

هیج امتیازی ثبت نشده!اولین کسی باشید که این پست را ارزیابی می کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن همراه *

پیمایش به بالا

بازسازی پستان به طور معمول همزمان با برداشتن پستان یا پس از آن و یا در آینده انجام می‌شود. راه‌‌‌‌‌‌‌های بسیاری برای بازسازی پستان وجود دارد که می تواند شامل کاشت (ایمپلنت)، ترمیم با برداشتن بافت از دیگر قسمت های بدن جهت جراحی بازسازی پستان استفاده کند. نوع بازسازی بستگی به سن، مشخصات بدن و نوع جراحی‌‌‌‌‌‌‌ دارد. بازسازی پستان با تکنیک های جراحی پلاستیک بیشماری قابل انجام است که ایجاد پستان به نسبت طبیعی از نظر شکل ، ظاهر و سایز بدنبال برداشتن پستان منجر می شود.

تصمیم گیری برای انتخاب هر روش درمانی بر اساس نوع سرطان، گزارش آسیب شناسی، سن، وضعیت سلامت عمومی انجام خواهد شد. عوامل زیستی و رفتاری سرطان پستان، بر درمان موثر است. بعضی از تومورها کوچک هستند ولی به سرعت رشد می‌کنند در صورتی که برخی دیگر بزرگ بوده و رشد کندی دارند. کلینیک دکتر فرهاد موسی زاده به منظور انتخاب طرح درمانی مناسب عواملی را در نظر می گیرد که شامل مرحله و درجه تومور، وضعیت تومور از نظر گیرنده های هورمون، سن بیمار و سلامت عمومی، وضعیت یائسگی، ظهور جهش ژنی در سرطان پستان ارثی (BRCA1 یا BRCA2)

پس از انجام جراحی برنامه درمانی شامل ارزیابی کیفیت زندگی، وضعیت روحی، سلامت جنسی، خستگی، لنف‌ ادم و مدیریت وزن، بررسی در مورد شرایط باروری فرد و در صورت لزوم همراه با مشاوره های لازم در مرکز درمانی، بررسی و مباحثه در ارتباط با اثرات جانبی در حین سرطان پستان شامل علائم یائسگی، سلامت استخوان ها و اختلالات هورمونی، تعیین ریسک فاکتور های ابتلا به بیماری های قلبی -عروقی، ارزیابی برای احتمال بروز سرطان پستان دگربار و یا سرطان‌های جدید دیگر، انجام یک معاینه کامل فیزیکی و تاکید به ادامه مصرف داروهای تجویز شده دراز مدت، می باشد.

در کلینیک فوق تخصصی بیماری های پستان دکتر فرهاد موسی زاده، ماموگرافی غیر طبیعی و توده های جدید و یا مشکوک، تشخیص جدید سرطان پستان، ارزیابی خطر ابتلا به سرطان پستان و سابقه خانوادگی سرطان پستان، بیماری های غیر سرطانی پستان از جمله آتیپیک، داکتال یا هیپرپلازی لوبولار و سرطان های لوبولار درجا و دیگر مشکلات پستان مانند تغییرات در پوست پستان، ترشح از نوک پستان، عفونت و درد پستان، بزرگ شدن سینه ها و یا توده جدید در مردان و … ارزیابی و تشخیص داده شده و بر اساس پلن درمانی برنامه ریزی شده درمان می گردد.